Uredništvo


Univerza v Ljubljani
Fakulteta za strojništvo Uredništvo revije VENTIL

Aškerčeva 6, POB 394, 1000 Ljubljana

T: 01 47 71 704
F: 01 25 18 567 
    01 4771-772
E-mail: ventil@fs.uni-lj.si

Revijo sofinancira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS)

Veseli dan na Vranskem

13. feb. 2015 00:00:00
 

Podjetji HENNLICH in igus® vas v sodelovanju s Slovensko Veteransko Avto Moto Zvezo vabita na srečanje na Vranskem.


Prva polimerna puša, proizvedena v podjetju igus® pod blagovno znamko iglidur®, je bila predstavljena javnosti pred 30 leti. Podjetje igus® s to akcijo ne predstavlja zgolj vseh možnosti uporabe polimernih puš, ampak tudi učinkovitost materialov iglidur®.

Ob praznovanju 30-letnice iglidur® in 50-letnici podjetja je igus® iz Kölna poslal na svetovno turnejo svoje promocijsko vozilo, v katerem so zamenjali večino klasičnih puš s polimernimi komponentami iglidur®. Avtomobil je prevozil že vso Ameriko in Azijo ter dobršen del Evrope. Za njim je že več kot 80.000 prevoženih kilometrov – v tropski vročini in polarnem mrazu. Konec februarja, natančneje med 18. in 22. februarjem, ga bo pot vodila skozi Slovenijo.

VABIMO VAS, DA SE NAM S SVOJIMI DRUŽINSKIMI ČLANI PRIDRUŽITE NA DRUŽABNEM DOGODKU.

POTEKAL BO V SOBOTO, 21. FEBRUARJA, OD 11. URE NAPREJ NA VRANSKEM. V MUZEJU STARODOBNIH MOTOCIKLOV VAM BOMO PREDSTAVILI IGUSOVO VOZILO, IGUSOVE IZDELKE, BREZPLAČNO SI BOSTE LAHKO OGLEDALI MUZEJ MOTOCIKLOV, ZA KONEC PA VAM BOMO PONUDILI ŠE TOPLO KOSILO S SLADICO.

Dogodek ima tudi dobrodelno noto, saj bo podjetje igus® za vsak prevožen kilometer v Sloveniji v dobrodelne namene doniralo 1 €.

PROSIM, POTRDITE VAŠO UDELEŽBO DO PETKA, 13. FEBRUARJA na elektronski naslov drobnic@hennlich.si !
 

Novice

 
 
RAZPIS NAGRAD TEHNOLOŠKE MREŽE TEHNOLOGIJA VODENJA PROCESOV
Tehnološka mreža »Tehnologija vodenja procesov« (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjen... »
 
 
Letos izjemno uspešno »Stičišče znanosti in gospodarstva« tudi na 52. MOS-u v Celju
Na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, v Celju so se že četrtič, v »Stičišču znanosti in gospodarstva«, ki je projekt Ministrs... »
 
 
29. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije
Program  posvetovanja
Otočec, 9. in 10. oktober 2019 »
 
   
   
 ppt commerce  MIEL-OMRON
   

Ventil 

revija za fluidno tehniko, avtomatizacijo in mehatroniko

Osnovno poslanstvo revije je prenos znanja v prakso, nadaljnji razvoj in popularizacija področij fluidne tehnike, avtomatizacije in mehatronike, kot tudi skrb za strokovno izrazoslovje na omenjenih področjih.
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.