Uredništvo


Univerza v Ljubljani
Fakulteta za strojništvo Uredništvo revije VENTIL

Aškerčeva 6, POB 394, 1000 Ljubljana

T: 01 47 71 704
F: 01 25 18 567 
    01 4771-772
E-mail: ventil@fs.uni-lj.si

Revijo sofinancira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS)

NASA Space Apps Challange tudi v Ljubljani

7. apr. 2015 00:00:00
 
Obveščamo vas, da ta konec tedna (11.-12. aprila 2015) na Tehnološkem parku Ljubljana organizirali NASA Space Apps Challange hackathon!

Mladi se bodo z znanjem, kreativnostjo in strastjo spopadli s 25-imi globalnimi izzivi iz 5-ih tematskih področji: vesolje, zemlja, človeštvo in robotika.

Hackathon se bo izvajal v 130 mestih, tokrat bo le-ta potekal tudi v Sloveniji, pod vodstvom Tehnološkega parka Ljubljana.

 
Za posamezna področja bodo mladi v enem samem vikendu pod vodstvom izkušenih mentorjev izpilili rešitve za izboljšanje kakovosti življenja. Dve najboljši rešitvi se bosta predstavili tudi na svetovnem NASA Space Apps tekmovanju!
 
Prijave na dogodek sprejemamo od tega četrtka, 9. aprila 2015!
 
Podrobnosti o vikendu si preberite na naši spletni strani http://www.tp-lj.si/nasa-space-apps-challange.html ali na uradnem spletnem mestu NASA Space Apps Challange.

pdfPovabilo: NASA Space Apps Challange 2015 (.pdf 1.0MB)
 

Novice

 
 
RAZPIS NAGRAD TEHNOLOŠKE MREŽE TEHNOLOGIJA VODENJA PROCESOV
Tehnološka mreža »Tehnologija vodenja procesov« (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjen... »
 
 
Letos izjemno uspešno »Stičišče znanosti in gospodarstva« tudi na 52. MOS-u v Celju
Na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, v Celju so se že četrtič, v »Stičišču znanosti in gospodarstva«, ki je projekt Ministrs... »
 
 
29. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije
Program  posvetovanja
Otočec, 9. in 10. oktober 2019 »
 
   
   
 ppt commerce  MIEL-OMRON
   

Ventil 

revija za fluidno tehniko, avtomatizacijo in mehatroniko

Osnovno poslanstvo revije je prenos znanja v prakso, nadaljnji razvoj in popularizacija področij fluidne tehnike, avtomatizacije in mehatronike, kot tudi skrb za strokovno izrazoslovje na omenjenih področjih.
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.