Uredništvo


Univerza v Ljubljani
Fakulteta za strojništvo Uredništvo revije VENTIL

Aškerčeva 6, POB 394, 1000 Ljubljana

T: 01 47 71 704
F: 01 25 18 567 
    01 4771-772
E-mail: ventil@fs.uni-lj.si

Revijo sofinancira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS)

»Stičišče znanosti in gospodarstva« na MOS 2016

6. jul. 2016 00:00:00
 

TERMIN: od 13 do 18 septembra 2016

LOKACIJA: Celjski sejem - Celje

Letos bo na mednarodnem sejmu MOS v Celju v hali L1, organizirano, »Stičišče znanosti in gospodarstva«. Predstavitev bo potekala v organizaciji, Janez Škrleca, člana Sveta za znanost in tehnologijo Republike Slovenije.

V stičišču bodo sodelovali: Institut Jožef Stefan, Kemijski inštitut v Ljubljani, Nacionalni inštitut v Ljubljani, FERI-Univerza v Mariboru, Fakulteta za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani, UM, UNG, CO Namaste, CO Nanocenter, Visoka šola za bioniko na Ptuju, Pisarna za prenos tehnologij in inovacij ter tehnološko usmerjena podjetja: Skylabs, Cosylabs, EKOSEN, Dobre rešitve d.o.o, PS d.o.o, Miel Elektronika d.o.o, Razvojna-raziskovalna dejavnost, Janez Škrlec, INTRI d.o.o, Inštitut za okoljevarstvo in senzorje d.o.o  in drugi….

Na stičišču bodo predstavljene vrhunske tehnologije iz različnih področji kot so: mehatronike, avtomatike, robotike, profesionalne elektronike, IKT, bionike, nanotehnologije in drugo. Predstavitev bo potekala pod samostojnim organizatorstvom, Janez Škrleca, Stičišče znanosti in gospodarstva bo podprlo tudi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Medijski partnerji bodo: IRT 3000, KVADRATI, Ventil
 

Novice

 
 
RAZPIS NAGRAD TEHNOLOŠKE MREŽE TEHNOLOGIJA VODENJA PROCESOV
Tehnološka mreža »Tehnologija vodenja procesov« (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjen... »
 
 
Letos izjemno uspešno »Stičišče znanosti in gospodarstva« tudi na 52. MOS-u v Celju
Na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, v Celju so se že četrtič, v »Stičišču znanosti in gospodarstva«, ki je projekt Ministrs... »
 
 
29. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije
Program  posvetovanja
Otočec, 9. in 10. oktober 2019 »
 
   
   
 ppt commerce  MIEL-OMRON
   

Ventil 

revija za fluidno tehniko, avtomatizacijo in mehatroniko

Osnovno poslanstvo revije je prenos znanja v prakso, nadaljnji razvoj in popularizacija področij fluidne tehnike, avtomatizacije in mehatronike, kot tudi skrb za strokovno izrazoslovje na omenjenih področjih.
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.