Uredništvo


Univerza v Ljubljani
Fakulteta za strojništvo Uredništvo revije VENTIL

Aškerčeva 6, POB 394, 1000 Ljubljana

T: 01 47 71 704
F: 01 25 18 567 
    01 4771-772
E-mail: ventil@fs.uni-lj.si

Revijo sofinancira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS)

Podelitev nagrad SLO manus na Dnevu inovativnosti 2019

18. sep. 2019 00:00:00
 

Spoštovani,

vabimo vas na Dan inovativnosti in podelitev nagrad SLO manus 2019.

Manus simbolizira pogum in prizadevanja za raziskovanje novih tehnologij na področju uporabe tribo-polimerov. V podjetju HENNLICH spodbujamo lokalne inovatorje in vsako drugo leto nagrajujemo slovenske ideje za aplikacije, ki delujejo z uporabo tribo-polimerov (ležaji in puše) in so plod drzne ustvarjalnosti ter dajejo presenetljive rezultate.

Podelitev SLO manus 2019 bo v sredo, 25. 9. 2019, ob 11.30, na Brdu pri Kranju in bo potekala v okviru Dneva Inovativnosti.Nagovoru direktorja podjetja Hennlich in predstavnika podjetja Igus bo sledila kratka predstavitev vseh udeležencev in nato razglasitev nagrajencev natečaja SLO manus za leto 2019 ter podelitev plaket in nagrad.

Po končani podelitvi SLO manus vas vabimo, da se udeležite tudi dogodkov Dneva inovativnosti,ki jih organizira GZS, in podelitve priznanj za najboljše slovenske inovatorje. Popoldne bomo skupaj zaključili ob prijetnem druženju na zakuski.

Veselimo se srečanja z vami
Vaš HENNLICH
 

Novice

 
 
RAZPIS NAGRAD TEHNOLOŠKE MREŽE TEHNOLOGIJA VODENJA PROCESOV
Tehnološka mreža »Tehnologija vodenja procesov« (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjen... »
 
 
Letos izjemno uspešno »Stičišče znanosti in gospodarstva« tudi na 52. MOS-u v Celju
Na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, v Celju so se že četrtič, v »Stičišču znanosti in gospodarstva«, ki je projekt Ministrs... »
 
 
29. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije
Program  posvetovanja
Otočec, 9. in 10. oktober 2019 »
 
   
   
 ppt commerce  MIEL-OMRON
   

Ventil 

revija za fluidno tehniko, avtomatizacijo in mehatroniko

Osnovno poslanstvo revije je prenos znanja v prakso, nadaljnji razvoj in popularizacija področij fluidne tehnike, avtomatizacije in mehatronike, kot tudi skrb za strokovno izrazoslovje na omenjenih področjih.
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta.